İZMİR / MENDERES - Gölcükler Adnan Olcay Ortaokulu

Gölcükler Adnan Olcay Ortaokulu

Adres
GÖLCÜKLER MAH. CUMAOVASI CAD. GÖLCÜKLÜLER ADNAN OLCAY ORTAOKULU BLOK NO 54 MENDERES / İZMİR
Vizyon
Çağımızın gereği olarak; değişim ve gelişimi sürekli hale getiren, teknolojiden etkin olarak yararlanan, üstün hizmet anlayışına sahip öncü, yaratıcı ve üretken bir okul olmak.
Misyon
Türk Milli Eğitiminin Genel Amaç ve Temel İlkeleri doğrultusunda, tüm öğrencilerimizin mutlu,öz güvenli,başarılı,ilkeli,açık fikirli,araştıran-sorgulayan,iletişim becerileri gelişmiş,öz değerlendirme yapabilen,yaratıcı ve eleştirel düşünen bireyler olarak yetiştirilmelerini sağlamak.
08.40-15.20
Ulaşım
İzban ile Cumaovası durağına gelindikten sonra otobüs ile 3 dakikalık bir zamanda okula ulaşım sağlanmaktadır.,Okulumuz önünde bulunan durağı kullanan otobüsler 804-808-729-829-775-776 nolu otobüslerdir.Ayrıca Gaziemir´den okulumuz önünden geçen dolmuşlar bulunmaktadır.Okulumuz ulaşım açısından merkezi bir konumdadır.Gümüldür´den,Özdere´den gelen otobüsler okulumuz yanındaki durağı kullanmaktadır.
Servis
CUMAOVASI CADDESİ No:54 Menderes / İzmir
İlçemiz İl merkezine olan uzaklığı 15 kilometredir. Okul ilçe merkezindedir.
Sportif Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Okulumuz e-Twinning projeleri ödüllendirmeleri kapsamında 2019 ve 2020 yıllarında ulusal kalite etiketi ile ödüllendirilmiştir.